Zene


Álomszép élő koncertek az egész családnak

Bizek Emi Álomszép című CD-sorozatának első darabja 2007-ben jelent meg és rögtön óriási sikert aratott: tripla platina lemez lett és 10 külföldi országban is kiadták. Azóta 5 további lemez jelent meg, sorra platina és aranylemezek.
Az Álomszép koncertet az egy évtized alatt született Álomszép lemezek legszebb dalaiból állítottuk össze.

Bizek Emi lemezek

Bizek Emi az ELTE ének-, zenetanár, karvezetés szakán végzett. Már nagyapja is zenész volt, az Ő hatására, 10 éves korában kezdett zongorázni. Zeneszerzőként több, mint 100 saját szerzeményt írt, műveiből eddig 13 lemez jelent meg. Álomszép zene babáknak és mamáknak című sorozata többszörös platina lemez lett.

2005-ben egyik szerzeményét beválogatták az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjébe. Kepes András: „Világfalu” című televíziós sorozatához szerzett filmzenéiért 2006-ban Fonogram-díjat kapott. A 2013-as Fonogram Gálán pedig az Álomszép 4 című lemezét is beválogatták az év 5 legjobb gyereklemeze közé.

A kiadványok megvásárolhatók az Alapítványunktól, letölthetők az on-line áruházakban vagy meghallgathatók a nagyobb streaming szolgáltatók honlapján.

Az Álomszép lemezek mellett számos zenés meselemez is készült az elmúlt években. Berg Judit Panka és Csiribí sorozatának szinte az összes kötete elkészült zenés meselemez formájában is. Czigány Zoltán Csoda és Kósza című meséjének zenés változata a felnőttek körében is nagyon népszerű. A kiadó kimutatásából kiderül, hogy a lemezeket már szinte az egész világon hallgatják, Angliától Vietnámig.

A zenés meselemezek is megtalálhatók a kiadványok között és a legtöbb on-line zenei szolgáltató oldalán.