Álomszép élőben – klasszikus hangzás könnyedén gyerekeknek és felnőtteknek

“Az Álomszép koncertet az egy évtized alatt született Álomszép lemezek legszebb dalaiból állítottam össze. Azt szerettem volna, hogy azok a gyerekek, akik az Álomszép CD-ken nőttek fel, élőben is találkozhassanak a már ismert dalokkal.” (Bizek Emi)

Bizek Emi Álomszép című CD-sorozatának első darabja 2007-ben jelent meg és rögtön óriási sikert aratott: tripla platina lemez lett és 10 külföldi országban is kiadták. Azóta 5 további lemez jelent meg, sorra platina és aranylemezek.

Az Álomszép koncert komplex audiovizuális élményéhez hozzájárul Hétvári Andrea kifejezetten az előadáshoz írt meséje, Bálint Mariann különleges látványvilágú illusztrációi, valamint Cakó Ferenc Oscar Díjra jelölt, nemzetközi hírű magyar animátor zseniális homokanimációi is.

A képhez tartozó alt jellemző üres; Mindszenti-koncert-1024x683.jpg a fájlnév

A koncertek időpontját a Facebook oldalunkon és a www.alomszepzene.hu weboldalon tesszük közzé, ahol számos további információt is olvashat.

2022-ben a koncert programját szeretnénk az Alapítvány támogatásával olyan helyekre is eljuttatni, ahova a szűkös anyagi lehetőségek miatt szinte biztosan nem juthatnánk el más módon. Ilyenek például az ország különböző gyermekotthonai. Kérjük, ha ez a lehetőség érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Koncert fotók: